Hvem er Confidentia?

Mit navn er Henrik Engelbrekt Refshauge, og jeg hjælper virksomheder og organisationer med at nå deres mål og forfølge deres drømme.

I Myers-Briggs’ personlighedstest er jeg ENFP. Erfaren og engageret, udadvendt og funderet. Velorganiseret marketinguddannet, der har bevist sit værd. Solid historik over planlægning og gennemførelse af arbejde på tværs af teams og eksterne kunder på kreative, strategiske, taktiske og redaktionelle niveauer. Dokumentation for levering af unikt og engagerende indhold. Forhandlingserfaring gennem solidt netværk, brobygning og tillid.

UDANNELSER

Lederskab

Uddannelser og kurser
 • Start 2022: Master in management and leadership Coventry University / International Business Academy IBA. Afsluttes august '24
 • 2021: Diplom/bachelor’s i ledelse UC-Syd. Speciale i Tillidsbaseret ledelse i responsive/agile organisationer.
 • Maj 2013: CSM – Certified SCRUM-master - agil Teamlederuddannelse
 •  

Teologi

Uddannelser og kurser
 • Maj 2000: Cand. theol. Århus og Københavns Universiteter
 • 1994: Menighedsfakultetet: Kurser i familieterapi, sjælesorg, didaktik mm.
 • Ordineret til præst Haderslev Domkirke 9. maj 2001

Journalistisk

Uddannelser og kurser
 • Juni 1996: Danmarks journalisthøjskole – tillægsuddannelsen


  Diverse efteruddannelseskurser

TOPLEDELSE

Tidligere generalsekretær i Mission Afrika

Betjener organisationer, kirker og virksomheder i Danmark og Norge. Giver bestyrelser og lederteams det bedste grundlag for solide beslutninger. Skabe og gennemføre strategiens operationelle implementering i samarbejde med interessenter på tværs af organisationen i internationalt miljø. Arbejde med politikker, love, visioner, analyser, strategier og handleplaner i forhandlinger med danske og internationale partnere, donorer, virksomheder og samarbejdsorganisationer. Forhandlingserfaring med partnere på tværs af velstand, psykiske muligheder, verdensgeografi og organisatoriske niveauer. Solid forretningsforståelse. Maksimere brugen af ressourcer og skabe øget effektivitet. Stærk kommunikator med stort indblik i den brede management-palette.

Mine kompetencer

ØKONOMI & MARKETING

Planlægning og opfølgning af budgetter, fundraising, overvågning og evaluering. Skabe holistisk fundraising af midler gennem solid databasebrug og en stærk donorrejse. Planlægning af million-budgetter og likviditetsstyring.

KOMMUNIKATION & JOURNALISTIK

Bred kommunikations- og redaktørerfaring fra TV2-DK, lokal- og landsradio, uge- og dagblade, sociale medier. Klar, autentisk og ærlig kommunikation. Skarp pen, entusiastisk og pædagogisk underviser. Kreativitet på tværs af alle platforme. Målgruppeanalyser. Video, radio/podcast, memes og content på sociale medier. Årlige cyklusser og rytmer.

HR & Personaleledelse

Personlig integritet. Ind- og udsyn. Menneskekundskab. Konfliktknuser. Superviserer og coacher med gejst og sikker hånd. Solid erfaring i overenskomst og arbejdsret, HR-systemer, stresshåndtering, kultur- og kompetenceudvikling, arbejdsmiljø. organisations-udvikling, sygefravær. Rekruttering, feedback, on- og offboarding. Daglig forandringsledelse med tryghed og etablering af tillid.

NETVÆRK & TEAMS

Evolution af arbejdsgange, netværk, organisering, governance. Katalyserer visioner. Finder vej ud af fastlåste situationer. Skaber agilt univers med selvstyrende og selvledende arbejdsrelationer, innovative og tværgående netværk i stedet for siloer. Mindset: stærke teams bygges af ydmyge, sultne og socialt begavede mennesker. Motivere, inspirere og optimere mennesker til et større potentiale. Tjenerhjerte.

HISTORIEN BAG PASSIONEN

Som mange andre startede lederrejsen i KFUM-spejderne. Så blev jeg håndboldtræner, og førte mit hold til en 2. plads til danmarksmesterskabet. Jeg har ledt kor siden jeg startede på Struer Gymnasium, har siddet i bestyrelser, været politisk engageret – f.eks. opstillet til by-/regionsråd og Folketing for Kristendemokraterne, fordi jeg står på et kristent værdisæt. Har taget en uddannelser indenfor ledelse.

Uddannet fra Århus og Københavns Universitet med speciale i dogmatik hos professor Niels Henrik Gregersen.
Det er meningsfyldt at få lov til at facilitere en levende og relevant kirke. Jeg nyder at studere og videreformidle Bibelens verden og tankegods relevant til nutidens mennesker og hverdag.
Pt. bruges jeg som freelancepræst til gudstjenester, vielser eller begravelser.

Tillægsuddannelsen Danmarks Journalisthøjskole. Skrivende journalist siden 1996 med artikler i danske og norske aviser og tidsskrifter – blandt andet nyhedsjournalist af flere omgange på Ugeavisen Udfordringen. Desuden lokalradiovært i Struer, Odense og Århus, samt studievært for TV2-Danmark i roadmovien “Festen der ikke vil dø”. der blev sendt i 1999 og 2000.

Formidling er utroligt vigtigt. Et er budskab at sende, noget andet budskab at forstå. Og det er altid modtageren, vi skal kende og lytte til – både i journalistik, ægteskabet, familien og alle de andre relationer, vi indgår i.

Lidenskaben for musik startede i en tidlig alder. Min skoleinspektør udfordrede mig tidligt med at spille klaver til morgensang. Som 16-årige blev jeg første gang bedt om at blive fast dirigent for voksen- og ungdomskor og har siden haft en del kor, stævner og workshops. I starten af mit teologistudie afsluttede jeg uddannelsen fra Vestervig kirkemusikskole. Som organist har jeg været i to faste stillinger i Ølby (Struer) og Kristkirken (Kolding), og været freelance fra kirker i Agger til Kastrup. I starten af ’90erne blev jeg ramt af gospelbølgen, og droslede ned på orglet, da gospelmusikken tog en stor del af fritiden. Jeg er dirigent for gospelkor og laver ad hoc workshops og teambuilding gennem GospelForAlle.

MIN ERFARING

Lederskab

 • TOPLEDELSE 2018-2022 Generalsekretær Mission Afrika
 • PROJEKTFACILITATOR/KONSULENT 2017- (Confidentia.dk)
 • 2011-18 Kirke- og kulturmedarbejder Haderslev Domsogn
 • 1999-2003 Ungdomssekretær Israelsmissionen Unge

  KFUM-spejderleder

  Gospelkorleder (se overfor)

Journalistisk

 • 2003-2007 Ugeavisen Udfordringen (del- og fuldtid)
 • 1999 TV2-DK Studievært Roadmovie
 • 1996- Freelance Ex. Adress-avisen, Jyllands Posten, Kristeligt Dagblad, Samvirke og Fyns Amtsavis
  Lokalradio i Struer, Odense og Århus

  Podcast og video-produktion

Kirke - undervisning

 • 2007- Freelance-præst
 • 2003-2007 Kolding Valgmenighed
 • 2002 Vamdrup/Hjarup kirker
 • 2002-2003 Konfirmander Haderslev kristne friskole
  2007-11 Rinkenæs Efterskole
  1990-91 Søndbjerg Ungdomsskole
  1990 IMpuls - musikalsk leder
  1987- i dag: Dirigent for kor og gospelworkshops i Danmark, Tyskland, Israel og USA

DIVERSE

Når erfaringer bliver til mange må man priortere. Læs her om diverse andre erfaringer Timprofil ha

2022- Plejefar

2007-11 Rinkenæs Efterskole – lærer/skolevejleder

1993-95 Pædagogmedhjælper Viborggården, Århus

1993 Bosted for børn og unge med borderline -frivillig

1992 Familiepension for voldsramte kvinder, Århus

1992- “Natteravn” i Århus Festuge – frivillig

1990-91 Søndbjerg Ungdomsskole – lærer

1990 IMpuls – musikalsk leder

1989 KFUMs soldaterhjem Odense

1987- i dag: Dirigent for kor og gospelworkshops i Danmark, Tyskland, Israel og USA

1987- Organist Ølby, Kristkirken, Kolding m.fl.

Frivillig i genbrugsbutik, gospeldirigent og sport. Har startet to kirkelige børne- og ungdomsorganisationer (Israelsmissionen Unge og Mission Afrika Youth). Har startet og ledt en lokal tarzanbane i Kolding. Tidligere KFUM-spejderleder, amtsformand i Kristendemokraternes Ungdom, redaktionsudvalg af KDU’s landsblad ”Ung Profil”. Radioproducer i Struer, Århus og Odense. Leder i kirkelige/sociale hjælpeorganisationer.

Adskillige artikler i danske aviser og blade.

2006 Medforfatter til ”Dagslys”, Boedal-forlag.

2022-      Bestyrelsesmedlem Mission Uden Grænser DK

2014-19 Marketing koordinator Global Leadership Summit.

2013-17 Initiativtager og formand for bygning af tarzanbane

2009-11 og 2022- Folketingskandidat Kristendemokraterne

1996-1997 Jerusalem for Den Danske Israelsmission

Mali, Cameroun, Nigeria, Cypern, USA, Frankrig, Finland, Norge, Israel, Tyskland, Nederlandene, Italien, Tyskland, Italien og Tyrkiet

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com