Kirke er ikke noget vi gør

Kirkens aktiviteter foregår ikke kun i kirken. Det du laver og samværet med de mennesker du møder i din hverdag er kirke.

Der er noget specielt ved at være frivillige i kirken. Selvfølgelig. Men det allervigtigste sted kirken kommer til udtryk er hjemme i vores daglige relationer med mennesker omkring os.

Det meste af tiden er kirkens fællesskab af mennesker adskilt fra hinanden. Vi er den spredte kirke rundt i hver vores hverdag. Men ikke desto mindre er vi stadigt kirken. En af bibelen store skribenter Paulus kalder det, at vi er forskellige kropsdele på Kristi krop med hver sine evner. Vi er individuelle repræsentanter for Kristus, uanset hvor vi er i dagligdag og fest. For kirke er ikke noget vi gør! Kirke er hvem vi er.

Vi er kirke 24/7/365

Gud bruger ikke kun mennesker, når de er aktive i kirkens arbejde: når vi deltager i besøgstjenesten, klubarbejdet eller en anden gren af kirkens vidtforgrenede arbejde. Han bruger os alle steder, hvor vi gør en indsats – uanset om du føler Gud har kaldet dig til at være der, hvor du er i hverdagen eller ej. Uanset om du er på arbejdsmarkedet, studerende, pensionist, syg, jobsøgende eller noget helt andet. Gud bruger dig, der hvor du er 24-7-365: hele døgnet rundt, ugen igennem, året rundt. På den måder bliver kirken nærværende der hvor du er, fordi tro og resten af livet er knyttet sammen.

Tak for din indsats i din hverdag udenfor kirken.

Share the Post:

Releterede blogindlæg

Join Our Newsletter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com