Tvungen vuggestue

Jeg føler mig lige pludselig MEGET asocial efter Socialdemokratiets nye forslag om, at alle børn automatisk skal skrives op til dagtilbud. Børnene skal tvinges i vuggestue, hvis ikke forældrene deltager i en samtale.
Familierådgivning er altid godt, men ikke tvang.
  • Gad vide om jeg er en rigtig dansker, fordi jeg ikke har været i vuggestue og børnehave. 🧐– Jeg er ellers næsten lige så rødhåret som Inger Støj…
  • Gad vide om jeg overhovedet er et socialt væsen, fordi min mor og far valgte at skabe en tryg hverdag for mig og mine to mindre brødre derhjemme, ved at prioritere at bruge mange penge på en selvbetalt ung pige i huset (som jeg forøvrigt elskede højt og lærte en masse af)?
  • Gad vide om grunden til jeg har fået en topstilling i dansk organisationsliv er, at jeg er så dårligt socialt begavet, at jeg bedst egner mig helt alene på toppen af kransekagen, hvor jeg bare kan udstede ordrer …. (selvom leadership er at lytte og være nysgerrig)?
  • Gad vide om det er derfor jeg har været gospeldirigent for så mange kor, fordi alle bare skal høre efter, og jeg er helt fri for at lytte til andre (selvom musik er et samspil af vidunderlige mennesker, musikere, akkorder, arrangementer, publikum, stemmegrupper, solister ….)?
  • Gad vide hvad Socialdemokratiet har gang i?
Jeg skulle nok alligevel have været i vuggestue. Det er bare for sent nu!
I stedet vil jeg fortsætte med at være glade for, at mine forældre valgte at give mig ro og nærvær – ligesom jeg selv har gjort i de første leveår for mine 8 børn.
Jeg fortsætter også med at stemme på et parti, der opfordrer til at vi forældre selv ved hvad der er bedst for vore egne børn. Et parti, der lader pengene følge barnet.
Tak til Kristendemokraterne for igen at få mulighed for at få disse værdier ind på Borgen. På onsdag kan alle forældre få samme mulighed for selv at vælge.
Share the Post:

Releterede blogindlæg

Join Our Newsletter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com