Valentins dag: Vær utro og få et spændende liv

I dag på Valentins dag er der flere hjemmesider end nogensinde, der sætter utroskab i system med mottoet \”Livet er kort. Hav en affære\”, eller \”Få mere spænding i hverdagen – vær utro\”. Og det giver nye kunder i butikken.

\"Troskab\"Løftet foran alteret \”til døden jer skiller\” er skiftet ud med \”til det næste sidespring jer skiller\”. Jeg oplevede en præstekollega, der ved en forsamtale til et bryllup blev spurgt, om man ikke kunne skifte \”til døden jer skiller\” ud med \”til forelskelsen ophører\”!
Man kunne forledes til at bruge ordsproget: \”Forveksl ikke ærlighed med kærlighed.\”

Utroskab kan forebygges

Verden har aldrig været mere fyldt med muligheder og åbenhed. Det er ufattelig nemt at finde potentielle flirte og kommunikere, uden nogen opdager det. Det er slut med gemte breve fra elskerinden under sengen, og frem med Google og de sociale medier. Utroskab gør i sandhed parforholdet spændende på mere end én måde! (Den lader vi lige stå et øjeblik …)
Nogle bruger så meget tid på at kigge efter den store kærlighed, at de helt glemmer kærligheden i de små hverdagsting. Det bedste bevis på kærlighed er troskab.

Vi er midt i fastetiden. Fastetiden er ikke et afsavn, men en mulighed. At holde øjnene fra frisk kød og rette dem de rigtige steder hen er ikke et afsavn, men en mulighed for at udvikle sit eget parforhold og sin gudsrelation. Josef blev beskyldt for utroskab i Det gamle testamente. I virkeligheden havde han forsøgt at bevare sin integritet. Han røg i fængsel, men blev senere velsignet temmelig rigt! At bevare sin integritet er den bedste forebyggelse.

Udvikling eller afvikling?

Når én af parterne er utro, viser det ofte et parforhold, der gennem noget tid har været i disharmoni og ubalance. Selvfølgelig berettiger det ikke til at såre og trampe på sin partners følelser. Dette indlægs mål er ikke at give gode råd, for masser af sunde og gode terapeuter og bøger kan hjælpe i den proces.

Men i dag på Valentines dag viser en vestjyde, at han går imod utroskabstrenden. Martin Backs fra Hvide Sande har lavet et modsvar til de hjemmesider, der opfordrer til utroskab. Han har sagt sit job op for at udvikle en ny app – YouTwo, som netop i dag kan downloades for første gang. Den vil styrke danske parforhold gennem et belønningssystem, hvor man giver hjerter til sin partner.

Heldigvis er han ikke den eneste, der vil bevare kærligheden gennem apps. Søg f.eks. på LoveByte og andre tilsvarende, for at få inspiration til at være en god partner.

Men den bedste metode, til at holde kærligheden levende, er nok at slukke skærmen, og se sin elskede i øjnene. Så det vil jeg gøre nu. Swiiiiiiip.

Share the Post:

Releterede blogindlæg

Join Our Newsletter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com