Vognmandsfirma presset til overenskomst med 3F

Sådan skriver Jydske Vestkysten i dag. Det er fuldstændigt rystende at det foregår i 2017! Vognmandsfirmaet HAVDE tegnet overenskomst med en af de såkaldt \”gule\” fagforeninger, men det var ikke godt nok, så 3F tvinger det lille firma i knæ, ved at tage kontakt til deres store kontrakter (DFDS, Blue Water etc), så de ikke bruger dem længere.
  • Måske skal vi i folkekirken til at tvinge danskerne i knæ ved alterskranken, ved at stå hver morgen foran vinduerne og skråle \”I østen stiger solen op\”, indtil de makker ret og bruger vores kirke fremfor at sove længe eller gå andre steder? Nej vel? Tåbeligt! 
  • Måske kommunens pladsanvisning og skolevæsen skulle tvinge alle forældre til at bruge deres veluddannede dagplejere og skoler frem for de \”frie\”/private dagplejere og skoler? Nej vel? Tåbeligt!
  • Måske musikskolerne skulle tvinge privatelever til at bruge undervisning under ordnede forhold? Nej vel? Tåbeligt! 
  • Måske skulle lægerne på sygehusene tvinge privatsygehusene i knæ, ved at blokere deres indgange, så patienterne ikke kan komme frem? Nåhr, nej, det er jo lægerne selv, der holder det i gang. Tåbeligt!
  • Måske …… er monopol yt?

Måske skulle 3F leve med, at vi lever i 2017, hvor vi behandler hinanden frit (jeg havde nær sagt liberalt) og ikke entydigt kold og sort socialistisk.
Det er nemlig en kollegial handling, som den humane socialisme forkynder. Det andet er socialistisk racisme, bare fordi man tror \”de gule fagforeninger\” \”ikke tager arbejdssagen alvorligt\”, \”laver løndumpning\”, \”lyssky forretninger\”, \”er arbejdsgivernes forlængede arm\”, og hvad kommentarerne ellers er gået på fra 3Fs tro væbnere. Sikke dog en tåbelig, fordummende, ensidig fordom. Åben øjnene for hvad der reelt sker og bliver forhandlet på plads.

Alle køber en vare, hvor man får mest for pengene.

Share the Post:

Releterede blogindlæg

Join Our Newsletter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com